Kim Veenman

Nieuw boek: Maak je eigen jungle

Eind mei is het zover! Dan verschijnt het gloednieuwe boek ‘Maak je eigen jungle. Meer dierenleven in je tuin’, geschreven door Katja Staring, met tips van Anna Kemp en illustraties van mij.

Verschijnt eind mei 2020 – Hoe krijg je meer dierenleven in je tuin? Dit inspiratieboek toont je de mogelijkheden in je eigen tuin met nieuwe inzichten, inspirerende foto’s en talloze tips en trucs. Zodat je na het lezen een ware kenner op safari in je eigen natuurgebied kunt zijn. Met beschrijvingen van meer dan 50 wilde tuindieren die behoren tot je geheime tuinbrigade.

Van pissebed tot regenworm, van mol tot egel, van citroenvlinder tot koolmees. Ook dieren als processierups, wesp, emelt en vlieg staan erin. Al die dieren leven met elkaar, eten elkaar, en helpen om je tuin tot groei en bloei te brengen én in balans te houden.

Dit boek is het vervolg op ‘Avontuurlijk tuinieren’, de bestseller van vorig jaar die op een inspirerende manier laat zien hoe je meer natuur en sfeer in je tuin haalt. Deel twee ‘Maak je eigen jungle’ gaat een stap verder en zoemt in op diervriendelijk tuinieren.

Op de website van KNNV Uitgeverij waar dit boek wordt uitgegeven, vind je meer informatie én kun je het boek alvast reserveren.

Misschien ook leuk...