Kim Veenman

Illustraties voor tijdschriften

Op zoek naar beeld bij een artikel? Om sfeer toe te voegen of om iets inhoudelijks uit te leggen? Ik help je graag.

Al jaren illustreer ik voor verschillende tijdschriften en dat doe ik met veel plezier. Zo had ik twee jaar lang een eigen rubriek in Buitenleven Magazine; ‘Kunstige Kruipers’ over de pracht van insecten. Ik illustreerde iedere editie een kever, vlinder, hommel of ander insect én schreef er interessante weetjes bij. Ook heb ik illustraties verzorgd voor o.a. lifestylemagazine Noorderland, Wandelmagzine.nl en tekende ik voor het Roots Natuurdoeboek.

Ik help je graag met:

  • Meedenken wat ik visueel kan maken
  • Bekijken welke stijl het beste bij het artikel past
  • Hoe we met oog op de inhoud een illustratie kunnen neerzetten
  • Mogelijkheden bedenken voor strooisels

Aanpak
Vaak is het fijn om in een briefing zo concreet mogelijk te hebben wat er precies geïllustreerd wordt. Ik ben niet een illustrator die de briefing afwacht, maar denk graag mee in welke items ik op welke manier kan illustreren. Als het handig is, maak ik eerst een schets. Die kunnen we bespreken, zodat ik nog eventuele aanpassingen mee kan nemen en vervolgens werk ik het uit in de definitieve versie.

Interesse of heb je vragen? Stuur me een mailtje ( k.m.veenman [@] gemail.com) en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.